Mangler billede

Om DKI Logistics Group

Vores kasser er runde.

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden, os og vores dygtige medarbejdere.

Vi arbejder med en flad struktur i vores organisation, som betyder, at vores kunder oplever en hurtig og let service uden unødvendige mellemmænd. Hvert lagerområde har egne formænd, der har styr på de enkelte produkter. Det er formændene, der står for den daglige kontakt med kunden. Det giver den bedste og hurtigste service.

Tidssvarende løsninger til tredjepartslogistik

Når vi siger, at vi har kunden i centrum, så mener vi det. Når kunden er glad, så er vi glade. Og selvom vi tror på, at vi har fundet en formel, der virker, så hviler vi ikke på laurbærrene. Vi har hele tiden øjnene på fremtidens udfordringer og opgaver. Det har vi, fordi vores kunders verden hele tiden udvikler sig. Derfor udvikler vi konstant vores forretning, og måden vi gør tingene på. På den måde kan vi tilbyde vores kunder tidssvarende løsninger på nuværende og fremtidige opgaver.

Vi tager vores medarbejdere seriøst, for uden dem var vi ikke noget. Derfor giver vi dem de bedste muligheder for at brillere i hverdagen på vores lokationer i Horsens og Køge. Det, tror vi, gøres bedst med frihed under ansvar og videreuddannelse.

En solid virksomhed med erfaring i lagerhåndtering og anden logistik

Vi tror på, at nøjsomhed betaler sig, og vi sætter en ære i at være økonomisk uafhængige. Vi er AA-mærket fra Soliditet A/S og er derfor en velkonsolideret virksomhed. Vi slår ikke plat om vores kunders penge, hvilket vores flade virksomhedsstruktur er med til at sikre. Her bruger vi ikke dyre mellemmænd, der både forsinker arbejdet, og gør det dyrere. 

Vi er til at tale med, og vi tror på, at samtale og samarbejde er den bedste vej frem. Vi er ikke som de andre – vi er lidt flinkere.