Mangler billede

Lagerhotel

Med den bedste teknologi på markedet er både du og dine varer i de bedste hænder, når du vælger vores lagerhotel og løsning til lagerhåndtering og lagerstyring.

DKI Logistics Group har lige nu cirka 175.000 m2 lagerhotel ved Køge og Horsens, og vi bliver hele tiden større. For at sikre en stadig høj kvalitet forbedrer vi hele tiden vores IT-system, der håndterer den overordnede koordination af vores lagre. Det betyder, at vi kan tilbyde lagerhåndtering og lagerstyring på flere niveau: Lige fra salgsenhed til karton til masterkarton og til palle.

Services som stregkode-skanning og RFID er en integreret del af vores hverdag. Vores system til lagerhåndtering og lagerstyring på vores lagerhotel er blandt de bedste og mest udviklede i branchen. Da det er specielt udviklet og skræddersyet til DKI Logistics Group A/S og udvikles til stadighed, kan vi sikre os, at kvaliteten hele tiden svarer til det, vores kunder har brug for til lagerstyring.

Lagerhotel er Best Service in Business

Med vores lagerhotel tilbyder vi flere forskellige services, fordi vi ved, at ingen kunder har de samme behov. Vi tilbyder forskellige lagerhåndterings- og oplagringsmuligheder, og vores kompetente medarbejdere arbejder med det bedste udstyr på markedet. Alle varer registreres elektronisk, hvorefter der er fysisk og visuel kontrol af varerne på vores lagerhotel ved Horsens og Køge. 

Vi kan endvidere tilbyde en mængde Value Added Services, så som pakning af displays, ompakning og opmærkning af varer, toldoplag og tømning af containere. Disse services kan naturligvis tilpasses de enkelte kunder og deres behov, ligesom vi også kan hjælpe med distribution.

Vi er stolte af, at vores lagerhotel kan betrages som Best Service in Business med en dokumenteret kvalitet på minimum 99,7 procent.