Mangler billede

Distribution og lagerhotel

Vi er blandt de førende på markedet, når det kommer til distribution og lagerhotel, og det vil vi blive ved med.

Vi er blandt de bedste til distribution og lagerhotel, fordi vi hele tiden har blikket rettet imod fremtiden. Når kundens behov ændrer sig, er vi klar med nye løsninger.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi ingen færdiglavede løsninger. Vi tror nemlig ikke på, at der er to kunder, som har de samme behov, og derfor kan en færdigpakket løsning ikke bruges til noget. Vi tager altid udgangspunkt i kunden - og det er vi gode til.

Styringssystem til distribution og lagerhotel

Vores kernekompetencer er distribution og lagerhotel, og siden vi grundlagde DKI Logistics A/S i 2001, har vi gjort det til en ære at forfine de kernekompetencer. Med kombinationen af vores særligt udviklede styringssystem og vores dygtige medarbejdere kan vi give vores kunder den gode service, de fortjener.

Vi har specialiseret os i lager, pakning og distribution af varer til sundhedssektoren. Vi håndterer og distribuerer sterile og ikke sterile varer ud til både privatpraktiserende læger og sygehuse. 

I takt med at vores kunders behov ændrer sig, følger vi med. Derfor tilbyder vi også service inden for web-shops, hvor vi fra vores lagre både pakker og distribuerer ordre indgivet online. 

Læs mere om vores forskellige løsninger under deres respektive menupunkter eller klik på links herunder: