DKI Logistics A/S’ persondatapolitik

I DKI Logistics A/Ss persondatapolitik redegøres der for, hvordan DKI Logistics A/S anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du besøger vores hjemmeside.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Indsamling ved besøg på DKI Logistics A/S’ hjemmeside

DKI Logistics A/S har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Når du har besøgt vores hjemmeside, indsamles følgende oplysninger om dig:

  1. Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit ”elektroniske spor”,
  2. hvilken browser du bruger,
  3. hvilken ip-adresse du har, samt
  4. eventuelt hvilket brugernavn du har.

Når du browser på nettet, efterlader du dig et "elektronisk spor", som afslører, hvor du har været. Det spor opstår i kraft af, at din browser sender informationer til en server, f.eks. "Jeg vil gerne se siden, der hører til adressen www.dki-logistics.dk".

De fleste browsere fortæller om deres fabrikat og versionsnummer, f.eks. Microsoft Internet Explorer version 7.0. Serveren kan så returnere den side du har bedt om, således at den vises korrekt med netop din browser.

Samtidig med at din browser beder om www.dki-logistics.dk sender den nogle andre informationer til den pågældende server, herunder bl.a. din ip-adresse (din "adresse" på internettet). Serveren ved så, hvor den side, som du har bedt om, skal sendes hen.

Afhængigt af det operativsystem og den browser du bruger, sender browseren ofte også dit brugernavn til serveren - det brugernavn du anvender, når du logger på din maskine.

Formålet med indsamlingen

De oplysninger, som er nævnt ovenfor, kan DKI Logistics A/S bl.a. bruge til at se, hvilken vej du bruger for at finde information på www.dki-logistics.dk.

DKI Logistics A/S kan bl.a. se, om du starter fra forsiden og bevæger dig ned på undersiderne, eller om du hopper ind midt på hjemmesiden fra f.eks. en søgemaskine.

Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af DKI Logistics A/S’ hjemmeside.

Indsamling ved leadformular fra facebook og LinkedIn

Ved interessetilkendegivelse via leadformular fra facebook og Linkedin til registreres de oplysninger, som du selv afgiver i formularen.

Oplysningerne anvendes til at kontakte dig i salgs- og markedsføringsøjemed.

Oplysningerne registreres hos DKI Logistics A/S’ databehandler.

Enkelte medarbejdere hos DKI Logistics A/S har adgang til disse oplysninger. Ved hjælp af disse oplysninger holder medarbejderne sig løbende orienteret om omfanget og arten af interessetilkendegivelser.

Oplysningerne om de enkelte interessetilkendegivelser videregives ikke, og oplysningerne slettes med det samme, hvis du beder os om det..

Indsamling ved henvendelse i en konkret sag

Ved henvendelse til DKI Logistics A/S via internettet i forbindelse med en konkret sag, eller hvis din henvendelse giver anledning til, at der oprettes en sag, vil din henvendelse blive gemt elektronisk samt skrevet ud og lagt på sagen.